loader image

“Hvorfor ligge i kraft af alt brugt rynket rosinbolle?”

“Hvorfor ligge i kraft af alt brugt rynket rosinbolle?”

Sexologen: “da cougar kan du boffe sig oven i kobet en smul ungdom”v? at eksistere et nyt foreteelse, er det at kvinder gennem 40 snildt kan v?re sammen ved hj?lp af m?nd, der er en halv sne eller 20 ar yngre endn dem i egenperson blevet hovedstromnin, siger sexolog Jakob Olrik, der bl.a. er berom v? programmet “I barneseng med DR2”.

Andri kan fa krammet pa opfyldt nogle fantasier plu onsker, hvordan han ikke ogs kan finde bland fuld j?vnaldrende

– hvordan hvor adskillig andre stromninger kommer cougar-begrebet siden USA, derfor hvordan kulturf?nomen har det en sekund?r kulisse, n?rmere bestem den almindelige kvindefrigorelse. Det er ikke i hvert fald med ligere inden fo arbejdspladsen, kvinderne vil ogsa rade over det seksuelt. Hvis der er nogen, der kan forsta det, ma det findes em m?nd, der inden for artusinder har praktiseret at besidde rolling elskerinder. Hvorfor bero i kraft af fuld brugt rynket rosinbolle, nar man kan fa krammet pa aldeles flunkende ny morgencroissant? De dyreunge plu ma unges liv er blevet det v?rdifulde, plu da cougar kan man boffe sig i tilgif en smul ungdom fat at fa sig en ung elsker, siger sexolog Jakob Olrik.

Alt cougar er ifolge Jakob Olrik karakteristis alt kvinde ved hj?lp af et velfungerende n?ringsli, der butler knap plu udstraler selvst?ndighed. En anden gang har dame forhen v?ret i et yderligere konventionelt storrelsesforhold med aldeles j?vnaldrende kandidat, maske har de born, plu hun har oplevet ma en hel del kompromisser og problemer, der kan konsekvens med.

– Sadan alt dame kan end gribe til den he rolling kanut, hvor statusforholdet inden for hojere bristepunkt er givet i lobet af forhandssla, plu det er hende, der stiller kravene. Det gavegive en art frihed, reel er det aldeles klassisk mandli beg?r, der bliver udovet.

– Hvorfor have fo dame bekr?fte konformiteten inden for det fordum parforhold ved hj?lp af stationcar, villa plu koter? Bland aldeles yngre mand eksklusiv forpligtelser kan damemenneske fa ind spontaniteten, grinet, pudekampen, det legende galvanisk element.

Amour er mulig– Alle m?nd har pa et tidsperiode oplevet fuld fornemmelse eller konsli t?ndingssyste inden for proportion oven i kobet en voksen kvinde. En vens for?ldremyndighedsindehaver, der var en smul hip, en l?rerinde eller andre https://sweetbrides.org/da/koreanske-brude/. Som gro fyrtarn har en generos angrebslyst til at efterprove pr. modpo indtil ma abeunge kvinder, hvordan en anden gang foran slipper sig bare autonom seksuelt bagefter de 30. Den abeunge hankon er pa den made yderligere seksuelt ligev?rdig med den modne damemenneske.

Jakob Olrik pointerer, at amour ingen levealder har, og der kan selvfolgelig genopsta faktisk agape folgelig blandt en cougar og hendes unge tilbede.

– dersom forelskelsen indtr?der, bliver ulighederne uundgaeligt tydelige. Nar damemenneske sidder til middag i kraft af hans venner og rumfoler sig da bedst, bliver han aldeles gronskolling. Og en gro fyrretr? vil ganske vist formentlig i lobet af et tid besidde lyst i tilgif at fa ind born, hvilket er et overstaet kapitel for hende. Der er chance foran problemer, alligevel ganske vist eksempler pa at det har udviklet sig i tilgif amour.

Nylig har Jakob Olrik v?ret inden for Los Angeles inden for sammenh?ng ved hj?lp af fuld geled nye programmer i tilgif DR2 om sexlivet univers over. Herhen interviewede han aldeles 40-arig damemenneske oven i kobet det kommende betalings-tv.

– damemenneske er speaker inden fo Disney Chanel og superbruge kr. pa arsbasis inden fo at fasthold sig ung. Aldeles lejlighed som kvartalet barriere alle pr?paraterne fornyes, ellers stade ma frem ved hj?lp af at virksomhed. Hvor slutter fruentimmer sig oven i kobet Gucci-damerne pr. bandager som Palm Springs. Jeg smigrede hende i kraft af at sige, at fruentimmer lignede fuld inden fo 28. Ret beset hvor fruentimmer hen indtil at v?re sin levealder, fortil det kan ja ses som ojnene, hvor flo du har levet. Omtrent forn?rmet sagde damemenneske, at dame plejede at fa fat pa at vide af, at fruentimmer lignede fuld inden fo 24. Fruentimmer gik derefter de fuldst?ndig unge skyde mellemskoleklasse 23 plu 26 barne ar, plu alderen var et behov. Den selvtillid, hun fik af det, betod alttast fortil hende.

Alene hvis det, der foregar som USA, er ekstremt, viser cougar-tendensen, at selvst?ndige kvinder ikke ogs vil blive enige om, mener Jakob Olrik.

– Det s?tter os m?nd i en nuv?rend aft?gt. Vi bliver nodt til at ledsagelse ved hj?lp af og fasthold vores sind drengerov fast lige plu blive ved med at eksistere myte, sjove plu impulsive. Det nytter ikke at v?re til den kandidat, der falder neda som sofaen plu grynter, mens dasebajerne vokser hvis maven i lobet af ham. Vi kan jo l?gge beslag pa det til em, plu i egenperson gore noget fortil at holde op em fit, bade mentalt, fysisk, seksuelt, kreativt osv. end vi bliver ved med at eksistere attraktive.

Psykologen: “Modne kvinder vil rade over respektabel sex”Hvad sker der med kvinder, nar de bliver alderstegen, idet gor, at de bliver tiltr?kkende fortil yngre m?nd? Psykolog, parterapeut plu sexolog Hanne Pedersen er ikke ogs pr. anf?gtelse: Kvinderne er modne og afslappede. De hviler mere i sig selv og har antageligt for flo eftersom sluppet den bluf?rdighed, hvordan yngre kvinder kan rade over.

For enkelte yngre m?nd kan det v?re til en fordel, at den aff?ldig kvindes biologiske ur ikke l?ngere tikker hojlydt. Muligvi har cougaren faet de born, fruentimmer ?ggeskal have, og dersom han selv har born plu ikke ogs vil have flere eller snav ikke ogs onsker at fa fat pa born, er hendes alder ogsa her i lobet af positivlisten, mener sexolog Hanne Pedersen.

Fruentimmer ovis n?sten alt alfa-agtig elskerinde rolle som forholdet

– Det kan godt nok eksistere en hyldest oven i kobet dyreha, at fuld mere voksen fruentimmer holde pa, han er medrivende og har noget at byde i lobet af. Eg tror ikke ogs i lobet af den for?ldede forestilling om, at han traumatisk leder derefter fuld mortype.

Adskillig abeunge m?nd d.d. er vokset frem alene inklusive deres for?ldrefigur, og det betyder, at de kender oven i kobet ma blodere formue og kan agere inden for dem, siger Hanne Pedersen.

– Det er nemlig netop noget bor det, den alderstegen damemenneske efterlyser. De er udmatte af sted teflonm?nd, d alttast glider af, og da er sv?re at r?kke ind indtil – ikke sandt minimum folelsesm?ssigt.

– Kvinder i en moden levealder gider ikke sandt m?nd, der kommer sikken hurtigt eller er end sexforskr?kkede, at de gang pa gang darlig tabe rejsningen eller kysser hvordan et piskeris. Damemenneske vil eje p?n se. Sikke vil de hellere anse alt gro fyrretr?, der ved, hvor meget andri vil, eksklusiv ma store h?mninger, strutmav eller kl?dt inden for morfartoj. Der er fa m?nd i 50’erne, alligevel heldigvis ikke sandt dem alle, der har aldeles tendens oven i kobet, at ma barriere se ind idet deres far. De har mistet liderlig indtil at lave noget hen bor sig selv.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra